Ondernemers zien vaak de voordelen van energie besparing in, maar lopen tegen het feit aan dat de investering niet altijd uit eigen middelen kan worden gedaan. Voor dit probleem zijn verschillende oplossingen mogelijk. Eén daarvan is operationele lease. Wanneer u kiest voor operationele lease  kunt u direct over, bijvoorbeeld, de LED verlichting beschikken en bespaart u direct geld.
De aflossing geschiet vaak in een termijn van 5 jaar. In deze 5 jaar betaalt u, maximaal het besparingsbedrag op de energiekosten, de lease af. Na deze 5 jaar wordt u eigenaar van, in dit voorbeeld, de LED verlichting.

Voor de provincie Drenthe

Binnen de provincie Drenthe is er een initiatief ontstaan om ondernemers te ondersteunen en aan te moedigen om te investeren in energiebesparende maatregelen.
Dit door middel van een lening die men aangaat tegen een zeer aantrekkelijke rente. U heeft de keuze uit twee verschillende termijnen, respectievelijk 5 jaar tegen 3 % rente en 10 jaar tegen 4 % rente.
Er worden beperkte voorwaarden aan deze lening gesteld en u mag maximaal 50 % van de investering, inclusief montage uren, laten financieren.

 

T 0634032825

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.